voor therapie, coaching en training

Eagle2Executive health coaching

It’s lonely at the top, dat geldt voor iedere ondernemer of manager. Of u nu een eenmanszaak heeft of een bedrijf leidt met vele medewerkers. U staat er vaak alleen voor. Als een jongleur houdt u vele ballen tegelijk in de lucht. Dat geeft energie, maar kost ook energie. Soms loopt de druk zo hoog op, dat u gezondheidsklachten ontwikkelt.
Of u nu behoefte heeft aan verandering, reflectie of feedback (op persoonlijk of zakelijk gebied): het ontbreekt vaak aan geschikte personen om te sparren. Mensen die andere belangen hebben dan u, wilt u niet zo maar in uw keuken laten kijken. Ook heeft u geen gesprek nodig met iemand die het overzicht mist, gebrek aan kennis heeft of een ja-knikker is.
Wanneer u diepgaande en kritische (geen kritiekvolle) reacties wil, en geen éénrichtingsverkeer, dan bent u hier aan het goede adres. De aanpak kent een sterke balans tussen veiligheid en confrontatie, waarin we uw belemmeringen en ontwikkelpunten en natuurlijk ook het actieplan doornemen. Want, elke interventie, op welk niveau dan ook, heeft gevolgen voor de andere niveaus.

Wat kunt u verwachten

U heeft zelf wel verstand van het bedrijf dat u leidt, daar heeft u mij niet voor nodig. Waar het hier om gaat is de menselijke maat. Wat u ook doet, u bent zelf een mens en u heeft met andere mensen te maken. Met uw personeel, uw opdrachtgever, uw klant, maar ook met uzelf en de uwen.
Het gaat over het beheer van menselijke relaties. Haarscherpe analyses van conflicten, uw stijl van leiding geven, het kunnen delegeren, arbeids- en organisatieadvies, uw eigen carrière etc.
Effectieve leiders hebben de beschikking over een compleet gedragsrepertoire en kiezen de juiste stijl bij de juiste situatie. Ik help u uw mogelijkheden in deze te benutten of te ontwikkelen.

Extra

Naast de coaching kunt u gebruik maken van mijn jarenlange ervaring als therapeut. Zo kunnen coaching en therapie elkaar aanvullen en waar nodig vloeiend in elkaar overgaan. Wanneer u bijvoorbeeld last hebt van dieperliggende klachten die ten grondslag liggen aan problemen op het werk, kunnen effectieve kortdurende therapeutische interventies worden ingezet.