voor therapie, coaching en training

Aanmelding

Zodra u contact hebt opgenomen maken we meteen een afspraak voor het intakegesprek. geen wachtlijstOok de vervolgsessies kennen geen wachttijd.
Eerst wordt wel even in een telefoongesprekje met u overlegd om te bepalen of u hier op het juiste adres bent. Als dat niet zo zou zijn, wordt dit aangegeven (eventueel met een advies), zodat u onnodige kosten en tijd bespaard blijft. In dit telefoongesprek krijgt u desgewenst ook antwoord op uw vragen over vergoedingen van uw ziektekostenverzekering.

Voor het eerste (intake-)gesprek wordt u ontvangen in de praktijk, uw klachten en problemen worden geïnventariseerd en zo mogelijk wordt al een globaal behandelplan samen met u opgesteld. Indien u dat zelf wilt en vraagt, mag bijvoorbeeld uw partner bij dit gesprek aanwezig zijn.

Na de intake kan direct een therapeutische behandeling of het coaching traject van start gaan en worden in overleg met u vervolgafspraken gemaakt. De gemiddelde behandelduur is 6 tot 8 sessies, hetgeen sterk afhangt van de aard, ernst en duur van de klachten en de wijze waarop u in het dagelijks leven met de therapie (of met de coaching) aan de slag kunt. Langer durende therapie is hier ook mogelijk. Therapie doen is werken aan jezelf met vertrouwen in je therapeut. Goed contact onderhouden is dus heel belangrijk.